And The Story Goes ..

A moment, a love, a dream, a laugh, a kiss, a cry, our rights, our wrong ..
Zuper tanned !
#beach #beachist #tanning #tanned #sunburn #girls #Indonesia

Zuper tanned !
#beach #beachist #tanning #tanned #sunburn #girls #Indonesia

#Prambanan #Temple #Holiday #photooftheday #lovely  (at Candi Prambanan)

#Prambanan #Temple #Holiday #photooftheday #lovely (at Candi Prambanan)

#throwback #letsgosomewhere #holiday #travellingIndonesia #candi #ratuboko #Yogyakarta #Indonesia (at Candi Ratu Boko)

#throwback #letsgosomewhere #holiday #travellingIndonesia #candi #ratuboko #Yogyakarta #Indonesia (at Candi Ratu Boko)

A day in the beach.

#tbt #throwback #beach #beachist #sunburn #tanning #holiday #Sepanjang #Yogyakarta

A day in the beach.

#tbt #throwback #beach #beachist #sunburn #tanning #holiday #Sepanjang #Yogyakarta

Love is when you look into someones eyes and see their heart :)

Love is when you look into someones eyes and see their heart :)

"Doubly happy, however, is the man to whom lofty mountain tops are within reach." 
— John Muir

#photooftheday #mountain #mountaineering #trekking #love #lovely #couple #nature #bluesky #blue #allaboutblue #instatravel #instanature #travelling #Merapi #Yogyakarta #Indonesia

"Doubly happy, however, is the man to whom lofty mountain tops are within reach."
— John Muir

#photooftheday #mountain #mountaineering #trekking #love #lovely #couple #nature #bluesky #blue #allaboutblue #instatravel #instanature #travelling #Merapi #Yogyakarta #Indonesia

"You never know what’s around the corner. It could be everything. Or it could be nothing. You keep putting one foot in front of the other, and then one day you look back and you’ve climbed a mountain."
-Tom Hiddleston

#mountain #mountaineering #trekking #Merapi #instatravel #travelling #climbing #photooftheday #nature #bluesky #sunrise #volcano #Indonesia #paradise

"You never know what’s around the corner. It could be everything. Or it could be nothing. You keep putting one foot in front of the other, and then one day you look back and you’ve climbed a mountain."
-Tom Hiddleston

#mountain #mountaineering #trekking #Merapi #instatravel #travelling #climbing #photooftheday #nature #bluesky #sunrise #volcano #Indonesia #paradise

Sempet kesel karena setelah semingguan jalan jalan muter jogja, trip terakhir harus berakhir ke gunung (lagi). Trus gw ngomong ke eki, “sekali-sekali pacaran dinner kek, atau nonton bioskop, ini diajaknya kalo ga maen batu, debu”an ya nanjak capek” ga jelas”.
Tapi inilah kita .. cara dia sayang sm gw juga beda.
Gandengin gw waktu jalan dibatu yg bikin kaki nyeri, jagain kalo lewat track terjal, paling worry kalo gw udah glesotan krn kepleset, dan yang paling touching, “gw mau balik lagi ke puncak kalo marisa ngambek trus ketinggalan di.puncak. Ga perlu pake SAR”.
:))
Thankyou, kikung♥ with rezky at Gunung Merapi – View on Path.

Sempet kesel karena setelah semingguan jalan jalan muter jogja, trip terakhir harus berakhir ke gunung (lagi). Trus gw ngomong ke eki, “sekali-sekali pacaran dinner kek, atau nonton bioskop, ini diajaknya kalo ga maen batu, debu”an ya nanjak capek” ga jelas”.
Tapi inilah kita .. cara dia sayang sm gw juga beda.
Gandengin gw waktu jalan dibatu yg bikin kaki nyeri, jagain kalo lewat track terjal, paling worry kalo gw udah glesotan krn kepleset, dan yang paling touching, “gw mau balik lagi ke puncak kalo marisa ngambek trus ketinggalan di.puncak. Ga perlu pake SAR”.
:))
Thankyou, kikung♥ with rezky at Gunung Merapi – View on Path.

#goodmorning ! #go #colour #up #yourlife !

#goodmorning ! #go #colour #up #yourlife !

#day2.
This is the REAL HEAVEN ON EARTH♥ with Anton, rezky, and Fadlil at Hidden Paradise – View on Path.

#day2.
This is the REAL HEAVEN ON EARTH♥ with Anton, rezky, and Fadlil at Hidden Paradise – View on Path.